Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dijous, 16 de maig del 2013

Mercat de Santa Caterina





El Mercat de Santa Catarina a Ciutat Vella és un dels primers que va ser remodelat. L'edifici actual és modern i molt original. El primer dibuix correspon a l'entrada i teulada vistos des de la part del derrera i la veritat és que no la coneixia.
La segona és d'una verdulera que havia parat a la porta del darrera amb les seves fruites i verdures. Oferia les "cireres de Sant Climent" ,que les deixava a molt bon preu, perque estaven esberlades de les últimes plujes.
Anava amb la colla de Barcelona Dibuixa i una noia del grup tenia una amiga que vivia allà al costar i ens va convidar a pintar des del terrat de casa seva. Això ha estat una propina ja que la teulada del mercat és un esclat de formes i colors i des de dalt no es fàcil de poder-la veura i menys pintar-la.

4 comentaris:

Tina Moriano ha dit...

Muy expresivos los dibujos.Y una suerte tener la ocasión de ver el techo del Mercado desde arriba!

Teresa Giménez Pous ha dit...

Hola Tina, no sé si conoces este mercado, pero es una maravilla arquitectónica a la vez que caótico, al menos pera mi.
Un abrazo.

Anònim ha dit...

SI que fue una suerte, poder apreciar el tejado desde la terraza, unas vistas afortunadas ;)

Teresa Giménez Pous ha dit...

Si, una gran suerte.
Un beso, Vanessa.