Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimecres, 22 de maig de 2013

El Pi i l'Olivera de Can Valero
El Pi i l'Olivera de Can Valero són dos dels arbres de la zona que actualment ocupa el Nou Jardí Botànic de Barcelona i que als anys quaranta ocupaven les barraques de Can Valero. Tot un encert que els conservesin.2 comentaris:

vane in ha dit...

m'agrada molt la combinació de colors, molt acertades, el pi es el que més m'agrada, l'olivera té el tronc preciós, petons

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gràcies Vane.
Tot era molt verd i era dificil escollir......