Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimarts, 16 de febrer de 2010

Sant Medir

Aquest cartell, guanyador, de les Festes de Sant Medir a Gràcia és obra dels germans  François  i Étienne PAGÈS GAULIER, grans artistes i bons amics.

Per Sant Medir és celebra un aplec a l'ermita d'aquest Sant a Collcerola però el mes caraterístic és la desfilada de cavalls i carruatges per l'antiga vila de Gràcia en la que les colles llencen tones de caramels.