Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimarts, 9 de juny de 2009

Senyora i gat

El 13 de maig, estava a l'aeroport de Barcelona fent cua per la tarjeta d'embarcament i em va cridar l'atenció una senyora gran que anava en cadira de rodes i a la falda hi duia una gàvia amb un gat.
A l'arrivar a Nova York vaig adonar-me'n de que haviem agafat el mateix vol. La senyora estava asseguda al seu seient i continuava amb el gat a la falda.
He fet averiguacions i sembla que està permés dur-hi un animal per vol a la cabina. De vegades, fins i tot més, però que llavors depend del comandant.
No se si el va dur a sobre tot el viatge o si, mentre durava el vol, el gat no estava amb els passatgers.
De totes maneres ha de ser un gat molt bo per aguantar un viatge tant llarg.