Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dijous, 16 d’abril de 2009

SOROLLA

L'exposició "Sorolla, Visió d'Espanya" que hi ha al MNAC de Barcelona, impresiona pel tamany de les obres, per la pinzellada i per la llum i els blancs tant caracteristics del pintor.

Malgrat tot, la que m'ha emocionat és la mostra "El Procés Creatiu", una cinquantèna de dibuixos preparatòris que denoten una gran expontanietat i llibertat creativa, d'una modernitat que impacta.

La fotografia és una de les del cartell i l'he escollida perque tot i ser "Quatre Taques i un Gargot" te una gran expressivitat i moviment.