Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dijous, 28 de novembre de 2013

La Fonda España


Las Sirenes
La Peixera
La Sala Arnau amb detalls de la xemeneia d'alabastre d'Eugeni Arnau i Alfons Jujol Grup de gats de la xemeneia de la Sala Arnau.

La Fonda España al Raval de Barcelona es va obrir cap allà al 1850. Al 1903 va ser reformada per Domènec i Montaner. La sala de les Sirenes, o Peixera , dita així pel mural de la pared, obra de Ramon Casas, t'atrapa amb el seu encant.
La sala Arnau, actual bar, té una xemeneia d'alabastre obra de l'Eusebi Arnau i l'Alfons Jujol que domina l'estança amb el seu grup escultòric.
Tot una sortpoder-la dibuixar.

4 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Deixes la gent, amb la boca oberta, i paralitzats de plaer
en contemplar les teves obres. Segur que aquest es
el motiu per el que, tardan en referse, no poden fer
comentaris. A mi m'ha vingut just.

Teresa Giménez Pous ha dit...

La bona companyia hi té molt a veure.....

Tina Moriano ha dit...

Unos dibujos estupendos. Dan ganas de salir corriendo para conocer el lugar. Un abrazo.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Realmente mágico, Tina.
Un abrazo.