Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dissabte, 30 de gener del 2010

Cementiri de Sant Gervasi




Ubicat a la part alta de Barcelona, és va inaugurar el 1853 i gaudeix d'unes vistes espectaculars de tota la ciutat fins arribar a la mar. Una escalinata central puja fins a l'Església que està a dalt de tot i el divideix en dues parts. Actualment s'hi ha afegit un tantori que té un petit jardí Zen a l'entrada.
Aquest esboç de la cúpula de l'Església i teulades d'alguns panteons està fet des de la sala d'estar de la meva filla.


Ubicado en la parte alta de Barcelona, se inauguró en el 1853. Goza de unas espectaculares vistas sobre la ciudad y el mar. Una escalinata central que lo divide en dos partes sube hasta la cima donde se encuentra la iglesia. El la actualidad, se le ha añadido un tanatorio con un jardín Zen en su entrada.
Este esbozo de la cúpula de la iglesia y algunos tejados de panteones, está realizado desde la casa de mi hija.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quins traços més fantasmagòrics. Tal i com és!

Anna