Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimecres, 3 de febrer de 2010

Carrer Flassaders


El carrer dels Flassaders es troba al bellmig del Barri del Born. Es un carrer curt, molt estret i fosc on antigament s'hi trobava la Seca, la fàbrica de moneda de Barcelona. En desconec l'origen del seu nom però el mes segur és que deuria de ser un carrer menestral en que es farien flassades (peces de llana o cotó que servien per abrigar-se al llit).
Tot i ser un carrer molt fosc, el que m'ha copsat l'atenció ha estat una escletxa de llum que il·luminava alguns troços de paret.


La calle Flassaders se encuentra en el barrio de El Born. Es unca calle corta, estrecha y oscura en la que antiguamente se encontraba la fábrica de moneda de Barcelona, la Seca. Desconozco el origen de su nombre, aunque probablemente sea una calle gremial en la que se harian "flassades" (piezas de lana o algodón que se utilizaban para abrigarse en la cama)
A pesar de ser una calle muy oscura, me ha llamado la atención un rayo de luz que iluninaba parte del muro.