Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimecres, 15 de juliol de 2015

48 Sketscrawl Girona

El 48 sketscrawl de Girona s'ha fet al Celler La Vinyeta pel matí i a Sant Quirze de Colera per la tarda.
Déu n'hi dó la calor que hem passat... malgrat les altes temperatures  ha valgut molt la pena.
Vinyes de La Vinyeta amb Les Salines al fons

A La Vinyeta, a més a més de vi i oli també tenen gallines ponedores, a les que alimenten amb les restes que queden un cop s'ha premsat el raïm per fer el vi. Aquestes són empordaneses aperdiuades tal com demostres les seves plomes.


Una vista de L'Albera desde sota de l'encanyissat on varem fer la cata dels vinsEntaulats provant vinsL'Albera, aquest cop des del Monastir de Sant Quirze de ColeraDetall del claustre de Sant Quirze de Colera, el més antic d'Europa