Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

divendres, 19 de juny de 2015

VINÇON

VINÇON tanca, per a mi, és més que una botiga, és un espai emblemàtic de la ciutat on hi he disfrutat comprant, passejant i descobrin. Una veritable perdua pels qui vivim en aquesta ciutat que cada dia ens l'estan convertint més en un parc temàtic


Detall dels lleons de la ximeneia de la planta noble Dues imatges de les seves meravelloses bossesMes imatges de bosses. Tot un detall que aquests darrers dies, a la sortida de la botiga i, sense fer cap compra, et regalaven la que tu volies.


Un dels plataners dels seus dos celoberts