Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimecres, 17 de juliol del 2013

SImposium d'Urbansketchers a Barcelona


El Port Vell

Carrer de la Formatgeria



Gaudí



El Parc Güell



La Sagrada Familia, porta nord



La Sagrada Familia amb les grues de sempre





Les Rambles cantonada carrer de la Canuda


Santa Maria del Mar, la porta del darrera





Dibuixants devant l'Hospital de Sant Pau



El Parc Güell


Recull de treball fets durant el 4 Simposi Internacional d'Urbansketchers que se ha realitzat a Barcelona. Ha estat una festa indescriptible que hem d'agraïr als organitzadors que han fet una bona tasca i ens han portat mestres d'arreu del món

2 comentaris:

Juan Toledo ha dit...

Hola Maite, cuanto has trabajado y que bien, me imagino que habras disfrutado de lo lindo, me alegro mucho.

Un abrazo

Teresa Giménez Pous ha dit...

Hola Juan, la verdad es que ha sido una buena experiencia aunque me lo he tomado con calma y a mi ritmo. A ver si nos vemos y te cuento mas cosas.
Un abrazo.