Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dimecres, 24 de juliol de 2013

Luz de Gas


Get Back és un grup musical de Barcelona que està format per personal mèdic de diversos hospitals de la ciutat, principalment de l'Hospital Clínic. Els hi agrada la música dels Beatles i fa deu anys vàren decidir llogar cada any un dia de mitjans de juliol el local del Luz de Gas per oferir un concert de música Beat al seus amics i a amics dels amics.                                                                                                             
No cal dir la gresca que s'hi monta, plé de gent d'una certa edat ballant i cantant com si fossin els anys 60. Enguany vaig fer cua per ser la primera d'entrar i poder seure en un dels pocs tamburets que hi ha a la barra i poder dibuixar l'ambient.                                                                                                                         
                                                        


3 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Teresa, tu vas a totes!!!
Bonissims.

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracies, Fernando. Va ser molt divertit

Blogger ha dit...

If you want your ex-girlfriend or ex-boyfriend to come crawling back to you on their knees (no matter why you broke up) you need to watch this video
right away...

(VIDEO) Get your ex back with TEXT messages?