Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

diumenge, 24 de febrer de 2013

Gitana


Nonell m'agrada i les seves gitanes, m'agraden molt. Per això no vaig poder estar-me'n a la sala del MNAC on n'hi té varies de fer aquestes quatre pinzellades.

6 comentaris:

Tina Moriano ha dit...

Seran cuatro pinceladas, pero está muy bien dadas! Un abrazi.

M. Antònia ha dit...

M'agrada el color que has posat tan alegre, Té raó la Tina

Jane ha dit...

Senza dettagli e fronzoli , ma molto bello !

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias Tina, Mª Antònia y Jane.
El cuadro me atraía pero fue un espectáculo, en el suelo, con las acuarelas escondidas..... en el museo no se puede tener agua y le tenia dentro de la bolsa... pero lo pasé muy bien.
Un beso a las tres.

Sadeu ha dit...

El movimiento está muy logrado, le da mucha vida!

Teresa Giménez Pous ha dit...

Gracias por tus palabras, Sadeu.