Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dissabte, 15 de desembre de 2012

Pessebre i Fira de Santa Llúcia


Pessebre dintre d'una de les boles


Ambient al voltant del PessebreFira de Santa LlúciaEl Tió
La catedralCaganers en una paradeta

BCN dibuixa és un taller que aplega a persones interessades per dibuixar en grup pels carrers. En el d'avui, a càrrec de l'artista, l·lustrador, pintor Sagar, s'ha dibuixat el Pessebre de la Plaça de Sant Jaume i la Fira de Santa Llúcia.
N'erem vint, tots molt engrescats, el temps s'ha fet curt. A l'acabar ens hem trobat a les escales de la catedral per mostrar els treballs. Renoi,hi ha gent que ha fet molt bona feina.
M'ha sobtat la meva capacitat d'evadir-me de l'entorn i dibuixar ja que la fira estava plena de gom a gom.