Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

dissabte, 27 d’octubre de 2012

Racons de Badalona

Amb Badalona passa allò de que com ho tens al costat de casa no hi vas. Només conexia la part marítima i la zona comercial. La zona anomenada "Dalt Vila" està plena de racons tranquils i molt pictòrics. Espero que durin molts anys ja que li donen la seva entitat a la ciutat.

3 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Molt bons aquets racons.

Mari Jose Molina ha dit...

Me gustan mucho estas acuarelas el estilo Aguado y los colores que has combinado dan como resultado un trabajo muy bueno. Te felicito, un saludoq

Teresa Giménez Pous ha dit...

Muchas gracias Mª Antònia y Mª José por vuestros comentarios.