Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

diumenge, 4 de març de 2012

Palau de la Música Catalana


No sempre es té la sort de poder pintar l'interior del Palau de la Música Catalana de Barcelona. Una oportunitat així no es pot desaprofitar malgrat lo dificil del tema.
L'edifici, joia del modernisme, és de'n Domènech i Muntaner. Inabastable, vaig decidir-me per fer-ne algún fragment: vidrieres darrera la llotja, un pom de roses de les moltes que hi han pels capitells de les columnes i Pegasso, esculptura de'n Pau Gargallo que es troba en el "galliner" de l'auditori.