Mapa

Dades personals

La meva foto
Com a pintora, la meva obra no pretén ser una còpia de la realitat, sinó reflectir l'impacte que aquesta em produeix. La meva formació com a psicòloga fa que, per a mi, la pintura sigui una projecció de sentiments i sensacions del meu món intern. Com tots els pintors actuals, he rebut el mestratge de totes les escoles pictòriques anteriors però amb qui em sento més identificada o influïda, diria que és amb la pintura Romàntica, el Zen i amb L'Expressionisme Abstracte, que ens mostren a través del paisatge la soledat i el buit de l'ésser humà. Tant de bo, algun dels meus quadres generés en l'espectador un moment d'insight que li permetés copsar aquestes sensacions.

Arxiu del blog

diumenge, 16 d’octubre de 2011

BCN des de la Font de la BaiardaEntre el Cementiri d'Horta i un cementiri de vaixells es troba el barri de la Font de la Baiarda on hi viuen un centenar de persones en cases que es van autoconstruïr als anys 40.
El barri, pren el nom d'una font, que si no vaig errada, ja no existeix però val la pena arribar-s'hi per constatar que a Barcelona encara es pot viure en una casa amb hortet i disfrutar de les espectaculars vistes sobre la ciutat